Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi er en anerkendt, komplementær behandlingsform, som kan dateres mange tusinde år tilbage.

Den form, jeg anvender, er fodzoneterapi. Dvs. at jeg hovedsageligt behandler på de reflekszoner, som er placeret på fødderne.

Zoneterapi benyttes af mange som komplementær behandling, til at fremme kroppens selvhelbredende processer, til at styrke immunforsvaret, osv.

Har du gener, eller døjer du med en eller flere sygdomme og lidelser, så kan zoneterapi måske lindre og mindske dit ubehag og give dig øget velvære og færre smerter.

 

Zoneterapi

Behandling med zoneterapi er baseret på, at vi på og under fødderne har refleksområder og punkter (zoner), som bl.a. via vores meridianer (energikredsløb), kredsløb og nervesystem står i forbindelse med bestemte organer og kropsområder. Ved at massere og trykke på disse zoner kan zoneterapeuten påvirke de pågældende organer og områder, så en bedringsproces igangsættes og ubalancer reduceres eller fjernes helt. Med andre ord sættes der gang i kroppens selvhelbredende processer og den hjælpes på vej til at genfinde sin naturlige balance.

 

Mange klienter anvender zoneterapi for at speede en helbredelsesproces op eller for at lindre og dæmpe smerter, ubehag og bivirkninger ved sygdomme og lidelser.

Zoneterapi hos Care by Forster v/Zoneterapeut Rita Frster
Rita Forster, Zoneterapeut, Healer og Øreakupunktør
Zoneterapi hos Care by Forster - nøglen til velvære
Zoneterapi til børn
Zoneterapi hos Rita Forster

Zoneterapi

til børn og voksne

Zoneterapi nøglen til velvære - Kontakt Rita Forster, zoneterapeut i Terndrup

Jeg har mange klienter, som kommer med bl.a. følgende dysfunktioner:

 

 • Allergier
 • Migræne
 • Fordøjelsesproblematikker
 • Søvnbesvær
 • Kvinders klimakteriegener
 • Angst & depression

 

Men der er ingen tilstande, som ikke har gode odds for bedring ved behandling med zoneterapi.

Zoneterapeut Rita Forster, Terndrup

Når det drejer sig om børn er det ofte problematikker som:

 

 • Kolik
 • Allergi
 • Mave-/fordøjelsesproblemer
 • Væske i mellemøret / mellemørebetændelse
 • Sengevædning hos større børn

Der er ingen bestemte ”sygdomme” eller ubalancer, zoneterapi egner sig bedre til end andre. Hvordan behandlingen virker på den enkelte kan dog variere. 

 

Antal behandlinger og tidsinterval beror på en vurdering ud fra en samlet af klientens tilstand. Dog er min erfaring, at det giver et godt resultat med at starte behandlingsforløbet med 3 behandlinger med en uges interval. Herefter aftales i fælesskab, hvordan intervallet af efterfølgende behandlinger skal være - pgså ud fra hvordan klienten hidtil har responderet på behandlingerne.


Tilskudsmuligheder

Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til zoneterapibehandlinger. Se takster er ....


Desuden giver de fleste private sundhedsforsikringer også tilskud til zoneterapi.

Forhør hos dit selskab, om de dækker dine behandlinger.

Zoneterapi og Healing hos Care by Forster

En voksenbehandling varer op til 1 time. Første behandling varer lidt længere, da jeg har brug for at du besvarer nogle spørgsmål om hvad du ønsker min hjælp til. Desuden vil jeg oftest også spørge ind til evt. tidligere sygdomme, hvilken medicin, du evt. tager, om du tager kosttilskud, hvad din daglige kost består af, om du dyrker motion, og andet, der kan være med til, at jeg kan give dig den mest optimale behandling og råd med på vejgen. 

Zoneterapi til børn

Ved børn anbefaler jeg at give 2 behandlinger om ugen. Børn responderer ofte hurtigere på behandlingen end voksne, hvorfor de heller ikke har behov for så mange behandlinger. 


Ved børn er det vigtigt for mig, at barnet skal være så trygt som muligt. Større børn ca. 5-8-år behandles mellem 30 og 45 minutter og barnet ligger eller sidder på briksen under behandlingen.  Hvis barnet bliver uroligt under behandlingen kan der holdes en pause. Barnet må gerne have legetøj eller andet ”underholdning” med, ligesom barnets far/mor eller anden ledsager gerne må læse historie for barnet under behandlingen.


Babyer og små børn behandles enten liggende hos en forælder eller på briksen med forælderen ved siden af. Zonerne under barnets fødder masseres blidt og bliver barnet uroligt holdes der pause hen ad vejen. Babyer behandles typisk kun 15 - 20 minutter.

Zoneterapi til børn hos Care by Forster
Zoneteapi - Nøglen til velvære
 • Zoneterapi hjælper kroppens selvhelbredende processer.

 • Zoneterapi kan hjælpe med at reducere smerter og behovet for smertstillende medicin.

 • Zoneterapi får kroppen til at rense ud.

 • Zoneterapi får kroppen til at slappe af.

Care by Forster, v/Rita Forster
Telefon/SMS: 2213 7650 * E-mail: rita@carebyforster.dk

Hadsundvej 7 * 9575 Terndrup


(c) Copyright 2019 - Carebyforster.dk v/Rita Forster

Care by Forster er medlem af ZCT, Zoneconnection Terapeutforening
RAB Zoneterapeut Rita Forster